Doelstelling | F.A.Q.

Frequently Asked Questions

faq

Over de website

Waarom deze website?

Om mensen op laagdrempelige wijze aan het sporten te krijgen, zie ook het verhaal bij Doelstelling.

Verdien je veel met deze website?

Nee, alle schema's worden gratis aangeboden, de enige manier om de balans uit de rode cijfers en online te houden is als onze gebruikers de sponsoren van de website bezoeken.

Over de schema's

Kun je een (eet)schema op maat maken voor me?

Ik ben zelf mijn hele leven al bezig met sporten en heb door deze website veel geleerd over voeding, echter ben ik zelf geen fitness of health deskundige, je kan me je vragen altijd mailen, maar ik ben niet de juiste persoon om een op maat gemaakt (eet)schema voor je te ontwikkelen.

3 maal 20 keer optrekken in week 1?

Ik denk zelf ook dat 20 keer optrekken voor een relatief getraind persoon al vrij lastig is, laat staan 3 * 20 keer in week 1, echter ben ik niet de persoon om het schema van Arnel te verbouwen, ik raad mensen aan om zoveel mogelijk te doen. Indien je de Body Elastics al hebt besteld. Kun je het lichter maken door de handvaten vast te houden en op wat fitbanden te gaan staan, zodat de elastieken helpen je omhoog te komen.

Een tweede tip is, om te springen en je op je hoogste punt langzaam naar beneden te laten zakken. Op deze manier kun je je set wel afmaken.

Over de bestellingen

Hoe werkt het bestelproces?

Je maakt je keuze hier. je zal een e-mail ontvangen met de betaalgegevens. Wanneer je het bedrag overmaakt worden de spullen zo snel mogelijk opgestuurd.

Heb ik garantie?

Bij normaal gebruik komt het zelden tot niet voor dat de producten kapot gaan, indien dit toch het geval is, dan krijg je binnen 6 maanden na je aankoop een vervangend product/elastiek toegestuurd.

Heb je nog vragen naar aanleiding van de schema's en oefeningen? Stel ze gerust op het forum!. hier zijn altijd wel mensen aanwezig die je vraag kunnen beantwoorden.

Sponsoren